Sema Parc sustine Asociatia Touched Romania

In agitatia dinaintea Sarbatorilor uitam de multe ori ca darul cel mai apreciat pe care il putem oferi celor din jur este speranta. Orice gest isi are importanta sa: afla povestile celor de langa tine, ofera-le macar un zambet si impartaseste-le si prietenilor tai.
Mamele si copiii proveniti din familii aflate in situatii de risc sau afectati de violenta domestica au mare nevoie de acest dar pretios, chiar daca, pe unii dintre ei, adapostul si sprijinul Asociatiei Touched ii ajuta sa treaca peste cele mai grele momente.
Sema Parc s-a implicat in acest an in sustinerea acestei cauze si le dorim pe aceasta cale mult succes in continuare si putere de munca.

 

Sema Parc

Valorile noastre

1. Satisfactia clientului Satisfactia si depasirea asteptarilor clientilor reprezinta filozofia fiecarui angajat, aceasta constituind nucleul in jurul caruia ne desfasuram intreaga activitate. Ne preocupam permanent de perfectionarea profesionala si mentinerea celui mai inalt nivel de satisfactie al clientilor nostri.2. Profesionalism Fiecare membru al echipei SemaParc este un profesionist in tot ceea ce....

Licente si Certificari

Titlul de parc industrial a fost acordat societatii Sema Parc in baza Ordinului nr. 130/04.02.2004 emis de Ministerul Administratiei si Internelor, si publicat in Monitorul Oficial Partea I nr. 134 din data de 16.02.2004, modificat prin Ordinul nr. 533/02.07.2008 emis de Ministerul Internelor si Reformei Administrative si publicat in Monitorul....