Filosofia noastra de afaceri

Simtim ca, in afaceri, increderea este esentiala. Analizam in profunzime fiecare caz in parte, gasim cele mai bune solutii si vorbim prin fapte.

 

Stim ca informatia este factorul cheie. Excelenta are la baza un management competitiv al cunostintelor. Investim o parte insemnata din resursele noastre pentru a fi permanent informati cu privire la schimbarile din ariile de activitate.

 

Consideram ca viziunea este unul dintre fundamentele succesului. Privim in ansamblu fenomenul de afaceri si intrevedem posibilitatile de dezvoltare a serviciilor integrate in intampinarea nevoilor variate si mereu in schimbare ale clientilor.

 

Ne mobilizam sa obtinem cea mai buna solutie valida pentru cerintele clientului. Prioritatile lui devin prioritatile noastre. 

 

Apreciem calitatea si profesionalismul. Experienta ne obliga sa facem din conduita responsabila si calitatea superioara a serviciilor, standarde ale activitatii noastre.

Sema Parc

Valorile noastre

1. Satisfactia clientului Satisfactia si depasirea asteptarilor clientilor reprezinta filozofia fiecarui angajat, aceasta constituind nucleul in jurul caruia ne desfasuram intreaga activitate. Ne preocupam permanent de perfectionarea profesionala si mentinerea celui mai inalt nivel de satisfactie al clientilor nostri.2. Profesionalism Fiecare membru al echipei SemaParc este un profesionist in tot ceea ce....

Licente si Certificari

Titlul de parc industrial a fost acordat societatii Sema Parc in baza Ordinului nr. 130/04.02.2004 emis de Ministerul Administratiei si Internelor, si publicat in Monitorul Oficial Partea I nr. 134 din data de 16.02.2004, modificat prin Ordinul nr. 533/02.07.2008 emis de Ministerul Internelor si Reformei Administrative si publicat in Monitorul....