SEMA PARC a lansat "Serviciul Clienti"

La inceputul lunii octombrie 2010 s-a lansat "Serviciul Clienti", o modalitate practica, rapida si eficienta prin care locatarii parcului industrial pot solicita informatii sau pot transmite solicitari sau reclamatii catre SEMA PARC.

Acest serviciu este menit sa fluidizeze fluxul de informatii catre persoanele responsabile cu buna functionare a utilitatilor si cu mentinerea nivelului ridicat al serviciilor prestate de SEMA PARC, nivel cu care ne-am obisnuit clientii de-a lungul timpului.

Modalitatile de accesare a "Serviciului Clienti" sunt descrise si intr-o noua sectiune a site-ului nostru, special dedicata acestui serviciu.

Sema Parc

Valorile noastre

1. Satisfactia clientului Satisfactia si depasirea asteptarilor clientilor reprezinta filozofia fiecarui angajat, aceasta constituind nucleul in jurul caruia ne desfasuram intreaga activitate. Ne preocupam permanent de perfectionarea profesionala si mentinerea celui mai inalt nivel de satisfactie al clientilor nostri.2. Profesionalism Fiecare membru al echipei SemaParc este un profesionist in tot ceea ce....

Licente si Certificari

Titlul de parc industrial a fost acordat societatii Sema Parc in baza Ordinului nr. 130/04.02.2004 emis de Ministerul Administratiei si Internelor, si publicat in Monitorul Oficial Partea I nr. 134 din data de 16.02.2004, modificat prin Ordinul nr. 533/02.07.2008 emis de Ministerul Internelor si Reformei Administrative si publicat in Monitorul....