In Sema Parc s-a deschis sala de escalada sportiva

Facilitatilor de care se bucura locatarii din SEMA PARC (restaurante, magazine, sucursala bancara, spalatorie auto, oficiu postal, etc.) li se adauga incepind cu luna martie 2012 o sala de escalada sportiva Alpin Sport Carpatic.

Sala de escalada sportiva va pune la dispozitie : Panouri de escalada de 10m inaltime si suprafata 300mp, cu unghiuri de inclinare si niveluri de dificultate variate, potrivite pentru ascensiuni in mansa (cu asigurare de sus) si cap de coarda; module de bouldering, cu inaltimea de 5m si suprafata catarabila totala de 300 mp (cea mai mare de acest gen din Romania); panoul de escalada destinat copiilor, cu inaltime de 3,25 m si o suprafata totala de 40 mp; sala de forta dotata cu un intreg complex de aparate pentru antrenament specific de catarare si intarire musculatura.

Nu putem decat sa ne bucuram ca angajatii firmelor din parcul industrial pot profita de proximitatea acestor locatii, unde se pot destinde dupa o zi de munca si unde pot practica sporturi atat de benefice sanatatii.

 

Sema Parc

Valorile noastre

1. Satisfactia clientului Satisfactia si depasirea asteptarilor clientilor reprezinta filozofia fiecarui angajat, aceasta constituind nucleul in jurul caruia ne desfasuram intreaga activitate. Ne preocupam permanent de perfectionarea profesionala si mentinerea celui mai inalt nivel de satisfactie al clientilor nostri.2. Profesionalism Fiecare membru al echipei SemaParc este un profesionist in tot ceea ce....

Licente si Certificari

Titlul de parc industrial a fost acordat societatii Sema Parc in baza Ordinului nr. 130/04.02.2004 emis de Ministerul Administratiei si Internelor, si publicat in Monitorul Oficial Partea I nr. 134 din data de 16.02.2004, modificat prin Ordinul nr. 533/02.07.2008 emis de Ministerul Internelor si Reformei Administrative si publicat in Monitorul....