Energie electrica

SEMA PARC este furnizor si distribuitor licentiat de energie electrica.

 

Din aceasta calitate, isi administreaza si dezvolta activitatile intre Punctul de Alimentare 10 KV si consumatorii racordati la nivelurile de tensiune de 10 KV si 0,4 KV. Nivelul de tensiune de 0,4 KV se realizeaza prin 8 Posturi deTransformare 10/0,4 KV.

 

Pentru asigurarea calitatii serviciilor, Posturile de Transformare au in dotare baterii de condensatoare automate pentru compensarea energiei reactive si sisteme de telegestiune date pentru monitorizarea si controlul consumurilor de energie electrica.

 

Pentru asigurarea continuitatii serviciilor, Punctul de Alimentare 10 KV (echipat cu celule MOD 6) este racordat la doua statii 110/10 KV (Crangasi si Cotroceni), asigurandu-se astfel rezerva de circuit iar fiecare Post de Transformare este dotat cu 2 transformatoare de putere, unul activ si unul rezerva.

Sema Parc

Valorile noastre

1. Satisfactia clientului Satisfactia si depasirea asteptarilor clientilor reprezinta filozofia fiecarui angajat, aceasta constituind nucleul in jurul caruia ne desfasuram intreaga activitate. Ne preocupam permanent de perfectionarea profesionala si mentinerea celui mai inalt nivel de satisfactie al clientilor nostri.2. Profesionalism Fiecare membru al echipei SemaParc este un profesionist in tot ceea ce....

Licente si Certificari

Titlul de parc industrial a fost acordat societatii Sema Parc in baza Ordinului nr. 130/04.02.2004 emis de Ministerul Administratiei si Internelor, si publicat in Monitorul Oficial Partea I nr. 134 din data de 16.02.2004, modificat prin Ordinul nr. 533/02.07.2008 emis de Ministerul Internelor si Reformei Administrative si publicat in Monitorul....